İZMİR / BERGAMA - İsmailli Ortaokulu

İsmailli Ortaokulu

İsmailli Mahallesi İsmailli Köy İçi No58 Bergama/ İZMİR
Vizyon
İsmailli Ortaokulu olarak; • Çağdaşlığın ön plana çıkarıldığı , • Sosyal,kültürel ve eğitsel yönden donanımlı, • Kültürel ve sosyal etkinliklerde öncü olan, • Çevresindeki eğitim kurumlarına örnek olan • Kendisi ile birlikte çevresini de geliştiren bir eğitim kurumu olmak istiyoruz
Misyon
• Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, • Topluma ve kendisine yararlı, • Sosyal ve sorgulayabilen toplumla bütünleşmiş, • İnsan haklarına saygılı, • Kültürel ve tarihi değerlerini koruyan, • Demokratik ve aydın, • Doğru düşünebilen • Saygı çerçevesinde tartışabilen, • Kendi ayakları üzerinde durabilen, • Yön ve amacını belirlemiş üretken, • Milli kültürünü benimseyen ve yayan, • Bilgiye ulaşmayı amaç edinen, • Vatanını seven, koruyan bireyler yetiştirmek.
08:50/15:05
Ulaşım
İsmailli Ortaokulu taşıma merkezi olup diğer köylerden gelen öğrenciler okul servisleriyle taşınmaktadır.
Öğretmenlerimiz Bergama merkezden servisle gelmektedir.
İsmailli Mah. İsmailli Sok. No:5 Bergama / İZMİR
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İsmailli Ortaokulu İzmir iline 133 km, Bergama İlçesine 26 km uzaklıktadır.